Kopano

Deze Open Source oplossing biedt een zeer sterk alternatief voor office 365. Kopano is stabieler en veiliger en werkt omtzettend gemakkelijk. Daarnaast heeft de aanschaf van Kopano direct een postieve invloed op uw kosten. Met Kopano realiseert u al snel zo’n 40% reductie op uw automatiseringskosten.

Mail
Verzend veilig e-mails vanaf uw desktop, tablet of mobiele telefoon. Met  e-mail van Kopano kunt u uw e-mails gemakkelijk versleutelen, zodat de  informatie die u verzendt, alleen wordt gelezen door de persoon voor wie  de e-mail bestemd is.

Kalender
Bekijk alle vergaderingen in één oogopslag vanuit één interface. Houd een overzicht van de planningen van uw team bij met de geavanceerde agenda-functies van Kopano. Door  een of meer collega’s toestemming te geven om namens u uw agenda te  beheren, kunt u uw tijd zo effectief mogelijk gebruiken.
Het plannen van vergaderingen is ook eenvoudig. Selecteer de mensen die u wilt uitnodigen en uw agenda vindt een tijd die bij iedereen past.
Delegeer kalenderbeheer aan collega’s, wijzig eenvoudig de agenda-machtigingen en  geniet van een vertrouwde, bedrijfsklare omgeving.

Contacten
Zorg dat uw belangrijkste contacten binnen handbereik zijn. Met Kopano Contacten kunt u iedereen volgen die belangrijk voor u is. Het visitekaartje-overzicht maakt het gemakkelijk om te zoeken en de gegevens van uw contact te bekijken. Contacten  zijn beschikbaar op uw smartphones en tablets met native ondersteunde  synchronisatietools: u hoeft geen app te installeren.

  • Label en categoriseer uw zakelijke contacten
  • Voeg contactgegevens toe aan uw e-mailhandtekening
  • Zorg dat al je contacten onderweg zijn

Taken en notities

Beheer uw werklast met taken en notities. Kopano Taken helpt u bij het bijhouden van open taken of e-mailberichten die aandacht nodig hebben. U  kunt vervaldatums instellen en meldingen ontvangen voor uw  belangrijkste taken of deze toewijzen aan collega’s met wie u werkt. Gebruik Kopano Notes om ervoor te zorgen dat u uw beste ideeën niet vergeet.

  • Voeg e-mails toe die direct moeten worden bijgewerkt naar uw takenlijst
  • Delegeer taken en volg e-mails op naar collega’s
  • Gebruik gecategoriseerde opmerkingen om uw ideeën op te slaan

Videovergaderingen

Live videobellen; Met Kopano Web Meetings kunt u online vergaderen met ongeëvenaarde video- en audiokwaliteit. Kopano  Web Meetings is ook beschikbaar als een plug-in voor Mattermost,  waarmee u een videogesprek rechtstreeks vanuit uw Mattermost-kanaal kunt  starten.

Documenten
Toegang tot uw documenten waar u ook bent:

Kopano  Documenten maakt verbinding met bestaande netwerkopslag, ‘slimme opslag’  – zoals nextCloud, ownCloud en Seafile – en cloudgebaseerde  opslagoplossingen. Dit betekent dat u uw bestanden kunt  opslaan zoals u dat wilt en ze gemakkelijk kunt delen met mensen binnen of buiten uw organisatie.

  • Houd zelf de controle over waar uw bestanden worden opgeslagen
  • Toegang tot uw documenten vanuit elke browser
  • Deel uw bestanden rechtstreeks vanuit uw Kopano-mail

Authenticatie
Versleuteling van berichten is net zo eenvoudig. Het voordeel hiervan is dat u eerst het openbare certificaat voor de ontvanger (s) van het versleutelde bericht moet verkrijgen. Dit is eenvoudig: vraag hen om u een ondertekende e-mail te sturen. Nadien wordt het versleutelen van een e-mail gedaan met een klik op de knop. U hoeft niet eens een wachtwoordzin in te voeren om een bericht te coderen. Nadat het bericht is verzonden, kunnen alleen de ontvanger (s) het bericht lezen. U kunt het zelfs niet lezen tenzij u een van de ontvangers bent.

Makkelijk te gebruiken
Handtekeningen van inkomende e-mails worden automatisch gevalideerd in WebApp door de S/MIME-plug-in. De inhoud van het bericht zal eerst worden gevalideerd. Nadat  dit is uitgecheckt, wordt de geldigheid van het openbare certificaat  geverifieerd bij de vertrouwde derde partij die het certificaat heeft  geverifieerd. Een bericht bovenop uw e-mail toont de status van de handtekening.

De S / MIME-add-on slaat automatisch elke publieke sleutel op die wordt ontvangen. In  wezen betekent dit dat elk ondertekend bericht – dat altijd de openbare  sleutel bevat – deze sleutel van de afzender aan uw persoonlijke winkel  zal toevoegen. Deze openbare sleutels kunnen dan  automatisch worden gebruikt om uitgaande berichten te coderen naar deze  ontvangers, waardoor het voor de gebruiker gemakkelijk wordt.

Vraag hier de Kopano brochure aan!

Name *

Email *

Bekijk de video

Effectieve communicatie, waar dan ook!

Met Kopano werkt u slimmer met mensen samen binnen en buiten uw organisatie. Een enkele interface biedt u e-mail, contacten, geavanceerde agenda’s, bestandsdeling, webvergaderingen en meer.

Webvergaderingen profiteren van hoogwaardige audio-, video-, chat- en presentatiehulpmiddelen. U krijgt direct communicatie of uw collega’s Kopano zelf gebruiken of niet.